Al XI-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie ADRE

Al XI-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie ADRE

27 februarie 2019 0 By admin

Stimați colegi,

Îmi revine deosebita onoare de a vă invita la Al XI-lea Congres Internaţional al Asociaţiei Dentare Române pentru Educaţie ADRE si la a XXIII-a Ediție a Zilelor Facultății de Medicină Dentară UMF “Grigore T. Popa” Iași – eveniment ce se va desfăşura în perioada 21-23 Martie 2019 la Palatul Culturii, Iaşi.

Tema congresului, “EXCELENŢĂ ÎN MANAGEMENTUL INTERDISCIPLINAR AL MEDICINEI DENTARE”, reuneşte conferinţe susţinute de nume de marcă ale medicinei dentare naţionale și internaţionale, care vor contura un up-to-date valoros asupra celor mai noi realizări şi tehnologii de avangardă din medicina dentară.

În cadrul programului ştiinţific dens, o poziţie specială o va ocupa Workshop-ul „Oral Cancer Prevention in General Dentistry”, susţinut de lectori de prestigiu din Marea Britanie, Spania şi Portugalia și coordonat de Past President FDI Dr. Patrick Hescot si de Elect President BaSS, CIDCDF President Prof.Univ.Dr. Norina Forna.

Vă invităm să ne transmiteți titlul lucrărilor până pe 3 Martie 2019, urmând ca abstractele și lucrările în extenso (în engleză), să fie trimise până la data de 10.03.2019, pe adresa de mail congresadre@gmail.com . Abstractele vor fi publicate in jurnalul stiintific Romanian Journal of Medical and Dental Education, revista ce este indexata BDI – DOAJ

În speranța agreării participării la acest eveniment de prestigiu, în cadrul căruia veți avea acces la tehnici de vârf precum și la oportunitatea discuţiilor deschise cu specialişti de elită din domeniul științelor medicale din țară și din străinăte, vă transmit invitația de a ne revedea cu drag.

Cu aleasă consideraţie,

Prof.Univ.Dr. Norina Forna

Decan, Facultatea de Medicină Dentară UMF „Grigore T. Popa”, Iaşi