Termene si conditii

Versiune in Limba Romana

  1. Generalitati:

Folosirea (vizitarea) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Continuarea utilizarii site-ului reprezinta acordul dumneavoastra asupra Regulamentului. Daca nu sunteti de acord cu acest Regulament, va rugam sa nu folositi acest website. Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

2. Definitii:

Societatea care detine si administreaza site-ul www.adre.ro, este Asociatia Dentara Romana pentru Educatie denumita in continuare Proprietar. Persoana fizica sau juridica care plateste prin intermediul site-ului www.adre.ro, este denumita Client. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.adre.ro, vor fi denumite in continuare continut.

3. Drepturi de autor:

Intregul continut al site-ului www.adre.ro este al Proprietarului si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996).

4. Securitatea datelor personale si a informatiilor:

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a va trimite confirmarea inscrierii, livrarea revistelor de ultrasonografie, anuntarea manifestărilor viitoare etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti. Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

5. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit, transfer bancar/ordin de plata. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului e-Commerce cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.

6. Confirmarea platii:

Proprietarul are obligatia confirmarii platii la adresa de e-mail sau la numarul de telefon indicate de client.

7. Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.adre.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.adre.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.adre.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

8. Litigii:

Orice litigiu aparut intre Client si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

9. Politica de retur/Restiuirea taxei de participare

Sumele achitate in vederea participarii la unul din evenimentele organizate de Asociatia Dentara Romana pentru Educatie pot fi restituite in termen de maxim 40 zile anterioare inceperii evenimentului pentru care taxa a fost achitata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.